Cuscus cu piept de pui la cuptor

de camelia75 in Pui, 12 Iul 2011 | 12762 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti de pui
  • 300 gr cuscus
  • 1 rosie
  • tarhon verde sau uscat
  • Piper
  • sare
  • unt
  • ulei de masline
  • 3 catei de usturoi
  • cascaval
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cuscus cu piept de pui la cuptor:

Pieptii de pui se condimenteaza cu sare si piper, se taie fasii si se prajesc in ulei de masline.

Ungem foarte bine un vas de yena cu unt. Punem cuscusul nefiert, adaugam tarhon, sare si piper.

Asezam fasiile de pui, peste care taiem feliute cateii de usturoi si adaugam doua cani de apa.Acoperim cu felii de rosii si cascaval dat pe razatoarea mare.Decoram cu cateva frunze de tarhon.

Dam la cuptorul preincalzit la 180 grade timp de aproximativ 30 minute pana ce casvalul s a topit si este rumenit putin.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cuscus cu piept de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui cu cartofi si sos bechamel